Е-портфоліо - блог Бринзи Яни Семенівни

вівторок, 23 липня 2019 р.

«Сторінками історії козацтва»

31 січ. 2019
Історичний квест серед учнів 8-9 класів
Вчитель історії Л.Сідолковська провела серед учнів 8-9 класів історичний квест «Сторінками історії козацтва». Діти поглибили  знання про історію і культурну спадщину запорізького козацтва. Виконання цікавих завдань сприяло  формуванню  в учнів потреби  у глибокому і творчому оволодінні знаннями з історії, виховуванню  поваги  до традицій і звичаїв українського народу.


Екологічний проект «Не будьмо байдужими!»

30 січ. 2019
Піклуємось про пернатих друзів 
Прийшла зима. Сніг укрив землю білою ковдрою. На вулиці зимно, морозно. Люди  швидше намагаються потрапити до своїх теплих осель. Тільки маленька пташка нікуди не поспішає, сидить на гілці, розпушивши своє пір’ячко, від цього їй стає тепліше, мріє. Мріє про весняне тепле сонечко, про ясне блакитне небо… Та весна ще так далеко! Так вихованці закладу, під керівництвом класних керівників щороку допомагають   беззахисним пташкам  та долучаються  до проекту.  Учні 3 класу  (класний керівник А.Шурунга) приносять  корм та годують пташок із виготовлених  ще минулого року годівничок.  Кожен учень 5 класу  (класний керівник Я.Бринза)  приніс до школи годівничку. Разом зі своїми батьками  діти змайстрували справжні подарунки для пернатих.  Для їх виготовлення використано різноманітні матеріали: порожні пластикові пляшки, картонні коробки,  деревина. Дівчатка проявили творчість та задекорували свої вироби.  Крім годівничок учні принесли ще й гостинці для пташок: зерно, сухарі, насіння,  свіже сало для синичок. Разом із класним керівником діти розвісили годівнички на території школи. Це формує у дітей почуття відповідальності, милосердя та піклування!


Інтелектуально - розважальна гра «Хто зверху»

30 січ. 2019
Про ідею гендерної рівності
Хто розумніший, хлопці чи дівчата? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання. Розібратися в ньому прагнуть  і учні нашої школи.  30 січня у закладі проведено  інтелектуально – розважальну  гру «Хто зверху»  Учасниками гри стали дівчата 6 класу та хлопці 5 класу. Ведучими гри -  В.Бринза ( учень 8 класу) та Д.Кравченко (учениця 9 класу).
Гра була цікавою та напруженою.  Проведено конкурси  «Збери літери», «Чоловік чи жінка» «Відгадай мелодію», «Зірки школи в ряд» та «Хто я?».   Учасники продемонстрували свої знання, вміння працювати в команді та  толерантне ставлення до суперників. За підсумками справедливого журі перемогла дружба та рівність.


«Цікавий світ історії»

30 січ. 2019
Проведення історичного квесту
Під час Тижня історії, що проводиться у закладі з 28 січня, проведено пізнавальний історичний квест серед учнів 5-7 класів для  залучення підростаючого покоління до пізнання історичного минулого людства та надбань сучасного.  Вчитель історії Л.Сідолковська організувала змагання між збірними командами «Сонечки» та «Листочки». Проходження квесту включало виконання завдань по різних станціях: «Навколо світу», «Історія України», «Джерельна», «Історичні дати» та «Історичні постаті».   У підсумку перемогли команда «Сонечки». Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог!!!


Математична перерва

30 січ. 2019
Покращення математичних знань
Традиційно щосереди  у закладі на великій перерві проводиться математична хвилинка. Вчитель математики В.Лучанова підготувала  для дітей пізнавальну математичну вікторину. Підібрано  різноманітні  та цікаві питання. Вихованці були активними, а переможець отримав невеличкий сюрприз.

Немає коментарів:

Дописати коментар