Е-портфоліо - блог Бринзи Яни Семенівни

неділя, 4 квітня 2021 р.

 Зображення

З метою поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді, привернення уваги батьків до проблеми Безпечного Інтернету у закладі організовані та проведені заходи, присвячені Дню безпечного інтернету «Разом для найкращого інтернету». Учні початкових класів переглянули казки про безпечний інтернет та про шкоду в інтернеті. Разом із класними керівниками складали «Золоті правила користування інтернетом». На закріплення матеріалу з дітьми проведено пізнавальні вікторини та ігри.
Класні керівники 5-11 класів провели з учнями відповідні тематичні виховні заходи. Діти переглянули відео та презентації, де ознайомились із поняттям «вірус» та його різновидами, ознайомились із поняттям «секстинг», «онлайн-грумінг» та їх наслідками. Вчились необхідним діям та де можна отримати допомогу у разі потрапляння в неприємні ситуації. Отримали пам’ятки про безпечний інтернет.
Такі заходи формують індивідуальну моральну свідомість, культуру та правила безпечної поведінки особистості при користуванні Інтернету. Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

Немає коментарів:

Дописати коментар