Е-портфоліо - блог Бринзи Яни Семенівни

четвер, 29 листопада 2018 р.

Обласна конференція «Толерантність як основа сучасного світу»

23 лист. 2018
Євроклубівці нагороджені сертифікатами
Євроклубівці нашого закладу Бринза В., Онищенко В. та Бакун М. взяли участь  у обласній  конференції «Толерантність як основа сучасного світу», що відбулась 23 листопада 2018 року з 10.00 до 14.00 у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості. Конференція стала заключним етапом обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності, який включав напрями: конкурс слоганів та конкурс постерів.
Що ми маємо на увазі, коли вимовляємо слово «толерантність»? Чи можемо ми уявити Всесвіт без неї? Саме на подібні питання відповідала молодь Кіровоградської області.  Організатори конференції: управління освіти, науки, молоді та спорту, управління зв’язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр», Центр розвитку національних культур «Єдина родина».
Під час конференції відбулось обговорення актуальних питань з теми толерантності, гідності, повазі прав людини у сучасному суспільстві між лідерами та керівниками євроклубів, обласного парламенту дітей та  лідерів молодіжних організацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар